Rechtsbijstand

Sterk staan als het nodig is!

De top 10 van conflicten in Nederland:

 1. Uw medeweggebruiker

 2. Uw werkgever

 3. Uitkeringsinstanties

 4. De gemeente en andere overheidsinstanties  

 5. Winkels en leveranciers van goederen en diensten

 6. De buren 

 7. De politie

 8. De aannemer of de loodgieter

 9. De woningbouwvereniging

10. Familie 

U staat in uw recht, vindt u, maar de tegenpartij denkt daar misschien heel anders over. Er is een groot verschil tussen in je recht staan en het ook krijgen. Dan is het een veilig gevoel om te weten dat juristen achter je staan en voor je recht op komen.

Verzekerd zijn van professionele rechtshulp betekent: sterk staan als het nodig is!

Tegen een betaalbare premie verzekerd u zich tegen de kosten van juridische bijstand, de kosten van een procedure, alle inzet en expertise van gespecialiseerde juristen, en als dat nodig is de inzet van een externe deskundige. Het is allemaal inbegrepen in uw verzekering.
Voor u, uw gezin, uw uitwonende studerende kinderen en zelfs uw reisgenoten op vakantie. En dat terwijl een uurtje bij een advocaat al gauw meer kost dan uw rechtshulpverzekering voor een heel jaar.
Daarom juist kiezen steeds meer mensen voor een rechtshulpverzekering.
Want er kan van alles gebeuren, waar en wanneer ook. Voor juridische vragen zit op de afdeling klantenservice van de rechtshulpverzekeraar een team van juristen klaar om direct gratis advies te geven. Heeft u vragen of denkt u dat er juridische problemen kunnen rijzen? Voorkomen is beter dan genezen! En is er een concreet geschil dan gaan de specialisten meteen voor u aan de slag. Voortvarend en deskundig, opkomend voor uw recht. Tot en met het aanspannen van een procedure voor de rechter, zonodig doorgaand tot in de hoogste instantie. Schuldvraag, bewijsvoering en schadevergoeding wordt tot op de bodem uitgezocht, om er uit te halen wat erin zit.
De polisvoorwaarden zijn helder. De rechtshulp die geboden wordt is glashelder in de voorwaarden vast gelegd. Alles is gedekt, behalve een aantal met name genoemde uitsluitingen. Wij vermelden hier de belangrijkste:
 

 Extra zekerheid met het pluspakket:

 A) Een hogere dekking voor externe kosten

 B) Uitbreiding van het verzekeringsgebied

 C) Rechtsbijstand bij vermogensbeheer en fiscale zaken 

 D) No-claimkorting die kan oplopen tot 10% van de premie 

Samengevat:

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

 

Terug naar hoofdpagina